Maak kennis met de docenten van de NMI Plusklas

Dit zijn de enthousiaste en bevlogen docenten van de NMI Plusklas. Ze zijn ervaren en academisch opgeleid. Casper Porton en Richard Moelker zijn specifiek verbonden aan de Plusklas. De andere docenten maken deel uit van het team van het Nederlands Mathematisch Instituut in Amstelveen.

Casper Porton

De leerlingen in de NMI Plusklas krijgen Latijn  en Leren Leren van Casper Porton. In de lessen Leren Leren toont hij diverse manieren om makkelijker en sneller te leren.

Casper richtte al tijdens zijn studie 'Griekse en Latijnse Taal’ Addisco Onderwijs op. Onder die naam maakt hij Latijn en Grieks op een vernieuwende manier toegankelijk voor iedereen die die deze talen wil leren. Ongeacht leeftijd of opleidingsniveau.

Sinds 2014 geeft Casper bijscholing aan andere docenten in klassieke talen.

In zijn vrije tijd ontwikkelt hij onder andere lesmateriaal over de Klassieke Oudheid. En als hij niet met Grieks en Latijn bezig is, speelt hij saxofoon en geeft hij les in stijldansen.

Richard Moelker

Richard Moelker verzorgt het muziekonderwijs in de NMI Plusklas. Muziek was al vroeg een belangrijk deel van zijn leven. Via klassieke muziek en pop ontdekte hij jazz. Hij kreeg vioolles, ging op ontdekkingstocht achter de piano en werd verliefd op de drums. Naast docent in de NMI Plusklas is hij eigenaar en directeur van Drumschool Cleuver in Den Haag.

In de les brengt hij zijn bevlogenheid voor muziek over aan de Plusklasleerlingen. Want muziek maken is voor hem het overbrengen van positieve energie. Zijn lesmethode is gebaseerd op 5 punten: luisteren, kijken, imiteren, loslaten en zelf creëren.

Aydin Cihangir Msc

Docent wiskunde rekenen en filosofie

James Roolvink Msc

Docent wiskunde, rekenen en filosofie

Marijke Veugen Msc

Docent Nederlands

Dr. Sezgin Cihangir

Docent Nederlands

Gabriel Molinari MSc

Docent Improvisatietheater

Anouk Adang BSW

Onderwijscoördinator

NMI Plus
Prof J.H. Bavincklaan 4
Amstelveen,  1183 AT

Kvk:
55023118

Telefoon

020-7521766


Mobiel:

06 38 07 64 13


E-mail 
info@nlmath.nl

HOOFDKANTOOR AMSTELVEEN:

Prof J.H. Bavicklaan 4 1183 AT

VESTIGING AMSTERDAM:
Vrije Universiteit Amsterdam

De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam